Николаос Цитиридис в БТВ

Николаос Цитиридис е резидент на Комеди Клуб София. През януари 2020та година, той започва работа в БТВ във вечерното шоу на BTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис.

Множество онлайн издания посочиха Николаос Цитиридис като водещия на новото вечерно шоу на БТВ още в края на 2019та година.

Шоуто по БТВ стартира на 27 януари 2020 и е типично вечерно шоу. Включва монолози от водещия, музикален бенд, скечове и разговор с гост.

Преди да започне работа в БТВ, Николаос Цитиридис е комедиант на Комеди Клуб София, където стартира кариерата си през 2016та година. Той решава да се пробва на шоу Open Mic в Комеди Клуб София и малко по-късно, мениджърът на Комеди Клуба – Иван Кирков, го кани да се присъедини в ускорената програма за подготовка на комедианти на Комеди Клуб София.

Стендъп комеди шоу в Комеди Клуб София с Николаос Цитиридис

По-малко от година по-късно, Николаос вече подписва с Иван Кирков и се превръща в професионален комедиант на Комеди Клуба. През 2017та Кирков включва Николаос в групата за първото стендъп комеди шоу в Зала 1 НДК на 1ви април.

Днес Николаос вече има над 600 професионални стендъп комеди шоута зад гърба си.
През 2018та година, Иван Кирков кани Николаос като водещ в подкаста за новините на Комеди Клуб София, а само 2 години по-късно, той преминава в БТВ.