Николаос Цитиридис Stand-up Comedy Награди

Николаос Цитиридис е водещ на Шоуто на Николаос по БТВ от 27 януари 2020 и резидент на Комеди Клуб София от 2019 година. Тук сме събрали участията на Николаос Цитиридис в Stand-up Comedy Награди на Комеди Клуб София.

В края на 2019та година, само 6 месеца след като от основен комедиант на Комеди Клуб София, той се превръща в Резидент на Комеди Клуб, Николаос печели наградата Комедиант на Годината на годишните stand-up comedy награди.

годишни награди за stand-up comedy
Николаос Цитиридис печели наградата Комедиант на Годината на Годишните Stand-up Comedy награди 2019 в Комеди Клуб София и Фестивал на Комедията.

Преди да получи тази награда, Николаос има куп други отличия от предишните години.
Всичко започва през февруари 2016та, когато Цитиридис за пръв път стъпва в Комеди Клуб София на състезанието за аматьори, Open Mic, на което Комеди Клубът и Иван Кирков търсят нови таланти. Мениджърът, Кирков, веднага харесва Николаос и го кани на следващото такова шоу. Николаос печели три аматьорски битки и Кирков го кани да се присъедини в ускорената програма за подготовка на Комеди Клуб София.

През 2017та Николаос печели наградата Дебют на Годината, а през 2018та се превръща в професионален стендъп комедиант на Комеди Клуб София, като прекъсва работата си като журналист в Offnews.

Интересен факт е, че Николаос има зад гърба си и награда за млад журналист, Валя Крушкина.

Годишни Stand-up comedy награди

Николаос биография и кариера

Подкаст